”Min” bilverkstad i Trollhättan

Jag har en bil som lever sitt eget liv och i ärlighetens namn kanske jag borde köpa en annan bil, det var i alla fall vad jag funderade på när jag för sjuttioelfte gången i ordningen fick lämna in den till en bilverkstad i Trollhättan som heter Isaksen Bil & Diesel efterträdare.  

Det är olika fel som dyker upp hela tiden och hade det inte varit för att jag är så förtjust i bilen som jag haft i femton år, jo, vi har en slags relation, så hade jag nog skrotat den kanske till och med, men nu blir det nog dags att göra det för jag tycker att alla pengar som jag lägger ut på bilen kunde jag ha sparat och köpt en ny bil för. Hur som helst så är det i alla fall en väldigt bra bilverkstad i Trollhättan den här Isaksen Bil & Diesel efterträdare, och det är till och med så att de skakar på huvudet när jag kommer dit igen, men som de sa, det är ju jag som kund som bestämmer, även om de i all välmening gav mig rådet att göra mig av med bilen. Det fina i kråksången är att denna bilverkstad i Uddevalla inte bara är en bra bilverkstad, det är även en billig bilverkstad i Uddevalla, det är i alla fall vad jag tycker. Detta vet jag för jag har vänner och kolleger som vänder sig till andra bilverkstäder och när de berättar vad det kostar så tänker jag att jag fått motsvarande hjälp av Isaksen Bil & Diesel efterträdare utan att det kostade lika mycket. Jag tänker därför att ni som behöver en bilverkstad i Trollhättan alltid kan välja att åka till Isaksen Bil & Diesel efterträdare och med dessa rader tackar jag för mig för den här gången.