Behöver du fotvård?

Tänk att våren äntligen är här, även i Västerbotten är det plusgrader och man får riktigt lust att ta fran sommargarderoben. Jag har plockat fram ett par härliga sandaler som jag skulle ta på mig men vid en närmare inspektion av fötterna såg jag att det var stora hälsprickor och förhårdnader, det vare sig såg roligt ut eller kändes bekvämt så jag bestämde mig för att boka tid för fotvård i Skelleftå

Jag tror att det är många som kommer att upptäcka nu att fötterna är i behov av fotvård, och befinner ni er här i mina hemtrakter ville jag ta och rekommendera er att boka tid till företaget Fotvårdsverkstan i Boliden/Strömsfors, ett företag som jag efter att ha varit där i går klänner mig otroligt nöjd med. Hon som tog hand om mina fötter menade på att jag hade rätt så lindriga besvär, faktiskt så blev fötterna fina och baby-lena efter bara en behandling så nu kan jag ta på mig dessa underbart fina och sköna sandaler utan att behöva ha komplex för att hälarna såg ut som två tjocka potatisar med skal på. Jag vill verkligen slå ett slag för fotvård för jag är undersköterska på ett äldreboende så jag vet hur viktigt det är med fotvård, jag har även följt med flera vårdtagare till fotvård i Skellefteå men den här gången var det som sagt jag själv som begav mig på fotvård i Skellefteå till Fotvårdsverkstan i Boliden/Strömsfors. Jag hoppas att ni tyckte att det var bra att få veta att det här företaget finns och har ni något problem med fötterna ska ni inte vänta med att boka tid, gör det nu med en gång!